Rokotusinfo ry
Tietosisältö:  Uutisvirta Kirjoitukset Rokotteet Rokotetutkimus Taudit Sivukartta Linkit Usein kysytyt kysymykset
Yhdistys: Tapahtumat Yhteystiedot Kysymyksiä ja vastauksia Liity! Tiedotteet Julkaisut Puheenvuoroja FinIP-tutkimus
Yhdistys: Rokotusinfo ry

Rokotusinfo ry

Rokotusinfo ry on perustettu Vantaalla 1.6.2002. Yhdistyksen tarkoituksena on mm. edistää kunkin itsemääräämisoikeutta omien ja lastensa rokotusten tai rokottamattomuuden suhteen, ja edistää monipuolisen rokotuksiin liittyvää informaation saatavilla oloa. Yhdistys puolustaa rokotusten ja niihin liittyvien palveluiden kuluttajien etuja. Yhdistyksen asioita hoitaa tällä hetkellä viisijäseninen hallitus.

Yhdistys on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 16.9.2002. Jäsenmaksu kalenterivuodelle on 10 euroa, tarkemmat tiedot yhteystiedoista. Yhdistys toimii toistaiseksi valtaosin jäsenmaksujensa ja pieneltä osin lahjoitusvaroilla, joten jos kannatat tavoitteita ja haluat edistää niiden toteutumista, kannattaa liittyä jäseneksi. Yhdistys voi rahoittaa toimintaansa myös järjestämällä arpajaisia ja rahankeräyksiä hankittuaan mahdollisesti tarvittavan luvan, ottamalla vastaan testamentteja, avustuksia ja lahjoituksia, järjestämällä yleisötilaisuuksia, myyjäisiä ja harjoittamalla kahvilatyyppistä toimintaa järjestämissään tilaisuuksissa, myymällä mainostilaa julkaisuihinsa ja harjoittamalla pienimuotoista jäsentuotemyyntiä tarkoitukseensa liittyvien julkaisujen yhteydessä, tai harjoittamalla muuta sellaista elinkeino- ja ansiotoimintaa, joka liittyy välittömästi yhdistyksen säännöissä määrätyn tarkoituksen toteuttamiseen.

Oletko kiinnostunut saamaan/järjestämään paikkakunnallesi rokotusaiheisen tilaisuuden? Voimme ehkä järjestää paikalle yhdistyksen alustajan, ja sopia tilaisuudesta tiedottamisesta. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut, katsotaan mitä voimme tehdä!

Ota yhteyttä yhdistykseen:

Katso myös Tiedotteet ja Kirjeenvaihtoa